Siirry sisältöön

Maanrakennustyöt vuodesta 1990

Pori, Satakunta, Pirkanmaa ja myös muu Suomi

Vaajakivi Oy toteuttaa maanrakennustyöt Porin seudulla ja Satakunnan sekä Pirkanmaan alueilla yksityisille, yrityksille, kunnille ja kaupungeille. Olemme vuosien aikana toteuttaneet useita jätevesijärjestelmiä ja pohjarakennustöitä sekä kaivuutöitä asiakkaillemme. Maarakennus- ja kaivuutyöt suoritamme 18 tn telakoneella sekä 16 tn pyöräalustaisella koneella.

Kaivinkonetyöt luotettavasti

Toteutamme kaikki ojien kaivuut, pellon muokkaustyöt, viherrakentamisen maanmuokkaukset, talojen perustusten maanmuokkaustyöt ja muut maanrakennustyöt luotettavalla osaamisella. Jykevä kalustomme taipuu monenlaiseen kaivuutyöhön ja olemme kaivinkoneiden käytössä ehdottomia ammattilaisia.

Kaivuutyöt ja -palvelut ammattilaiselta

Kaivuu-urakassa kannattaa luottaa ammattilaiseen. Me tulemme paikalle ja saamme pienellä vaivalla tehtyä urakan kuin urakan. Älä tuskaile valtavan hommasi kanssa yksin. Luota ammattilaisen osaamiseen ja vahvaan kalustoon, joka saa kaivuutyöt toteutettua nopeasti ja tehokkaasti. Olemme kustannuksilta edullinen palveluntarjoaja ja löydämme varmasti teidän budjettiinne sopivan tarjouksen! Kysy lisää!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Vaajakivi Oy
Y-tunnus 0843402-2

Kari:

Raimo:
puh. 0400 721 326

Toni:
puh. 040 197 7004

Saarentie 18
28300 Pori

Vieritä ylös